Tampere
03 Dec, Sunday
-13° C

Proakatemian esseepankki

Urhon missio, arvot, visioKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Missio = miksi olemme olemassa?

Tyytyväisillä työntekijöillä parempaa palvelua, lopputuloksena iloisia asiakkaita. Tämä on Urhon toiminnan tarkoitus, joka konkretisoituu pesemällä ikkunoita. Idea on rakentaa yksinkertaisesta yritysideasta vastuullista ja tuottavaa liiketoimintaa kilpailijoista poikkeavalla hinnoittelumallilla erikoistuen siivousalalla ikkunanpesuun. Urho palvelee työntekijöitä hyvin, jotta työntekijät voivat palvella asiakkaita vielä paremmin. Tavoite on nähdä tyytyväisyys kirkkaiden ikkunoiden läpi sekä asiakkaiden että työntekijöiden suupielistä.

 

Arvot = toimintamme tukipilarit

 Yritykseen syntyneen kulttuurin pohjalta määrittyy toiminnan arvot. Arvot tukevat yrityksen sisäistä toimintaa ja näkyvät ulospäin tekoina. Kolme arvoamme ovat tarmo, tahto ja tulos. Tarmo kuvastaa tarmokkuutta työnteossa, eli työmaalla ja toimistolla ei ihmetellä vaan tehdään tarmokkaasti töitä. Tämä johtaa toiseen arvoon, joka on tahto. Jokaisen päätöksen takana on tahto viedä liiketoimintaa eteenpäin, tahto palvella asiakkaita paremmin ja tahto luoda innostavampia työpaikkoja nuorille. Tulos kuvastaa työnjälkeä asiakkaalla ja yrityksen sisäinen tavoite on tehdä tulosta.

 

Visio = tulevaisuuden tavoitetila

Urhon tämän hetkinen visio on olla Tampereen tunnetuin ja tykätyin ikkunanpesupalvelu. Tavoite on, että yrityksen nimi nousee positiivisessa hengessä ensimmäisenä esille, kun keskustelunaiheena on ikkunanpesupalvelut. Tämä on tärkeä askel, kun pidemmän aikavälin tavoite on olla markkinajohtaja Tampereen alueella. Tarkoituksena on todistaa konseptin toimivuus Tampereella ja mahdollistaa konseptin monistaminen muihin kaupunkeihin.

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close