Tampere
28 Nov, Tuesday
-3° C

Proakatemian esseepankki

KilpailuetuKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Urho erottuu kilpailijoista erikoistumalla siivousalan yrityksenä vain ikkunanpesuun. Erikoistumisen lisäksi eron muihin yrityksiin tekee nuori yrittäjyys ja hinnoittelumalli.

Verrattuna muihin ikkunanpesua Tampereella tarjoaviin palveluntarjoajiin Urhon hinnoittelumalli on poikkeuksellinen. Toimialan niin sanottu normaali hinnoittelumalli on veloittaa työhön käytetyn tuntimäärän perusteella tai etukäteen sovitun urakkahinnan perusteella. Näiden lisäksi yksi yritys Tampereella hinnoittelee ikkunanpesun huoneiston lattiapinta-alan perusteella.

Urhon hinnoittelu perustuu ikkunoiden lukumäärään. Täten asiakkaan ei tarvitse pelätä, että työn hinta kasvaa tehottomuuden takia, tai urakkahinta on hatusta heitetty. Hinta muodostuu aina ikkunoiden lukumäärän perusteella.

Mikäli Urhon ikkunaperusteinen hinnoittelumalli ajatellaan tuntihinnoitteluna, kohteesta riippuen tuntihinnan keskiarvo on arvonlisäveron kanssa 35-45 €, joka on täysin kilpailukykyinen hinta kilpailijoihin verrattuna (kilpailijoiden tuntihinta 30 € – 50 €).

Urho kuuluu ennakkoperintärekisteriin, eli työstä saa normaalisti kotitalousvähennyksen.

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close