Tampere
21 Feb, Wednesday
-1° C

Proakatemian esseepankki

Tavoitteet kesälle ja syksylle 2022Kirjoittanut: Elina Valve - tiimistä Kipinä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Kesä 2022?

Alkuperäinen ajatukseni kesästä 2022 olisi ollut rennompi kuin aikaisemmat kesät ovat olleet (viime kesänä Delise). Ajattelin että voisin lomailla jopa 3 tai 4 viikkoa ja kävisin muutaman kesäkurssin rennolla otteella. Niin siinä kävi taas, että kesäksi onkin enemmän puuhaa kuin ajattelinkaan. Toisaalta se on ihan kivaa, sillä pääsen tekemään juttuja mistä nautin. Päätin kuitenkin että lomailen vähintään 2 viikkoa yhteensä ja pidän suurimman osan viikonlopuista vapaina, jotta pääsen edes vähän lepäämään.

Kesäkursseiksi valikoitui sijoitusosaaminen, digimarkkinointi, googlemarkkinoinnin perusteet, verkkokaupan mahdollisuudet, adobe illustration ja yksi koodauksen alkeisiin perustuva kurssi. Päätin jo heti kättelyssä, että nämä kurssit ovat itselle oppimisen laajentamiseen tarkoitettua kesätekemistä, ja teen niitä rennolla otteella. Näiden lisäksi vedän projektia tuotteesta, jonka tarkoitus on ehtiä myyntipäivien pitchaukseen syksyllä. Töitä jatkan normaaliin tapaan, mitä aiemminkin. Teen ripsienpidennyksiä vakio asiakaskunnalle.

Tavoitteet kesälle: Lomaile vähintään 2viikkoa. Pidä hauskaa ja muista nauttia kesästä. Vietä aikaa läheisien kanssa ja mökkeile perheen kanssa. Pidä esseerytmistä kiinni ja kirjoita kesän aikana vähintään 2 esseetä (hyödynnä kesän kursseja). Työstä myyntipäivätuote siihen asti, että se on syksyllä valmiina pitchattavaksi ja organisoi projektitiimin tapaamiset.

Tavoitteet syksylle 2022

Organisaatiopäivänä 28.4.22 päätimme uuden bl ja hr parin Kipinälle. Bl positioon pääsin minä ja hr parikseni valikoitui Kaisa. Syksyn prioriteettini on siis Kipinän BL rooli sekä Final Camp projektipälenä toimiminen. Koen että nämä positiot kulkevat käsikädessä. Osallistun Kipinän organisaatiossa myös Hupitiimiin eli suunnittelemme mm. mökkipajat ja tiimin yhteiset riennot.

Lisäksi olen kuullut huhua, että akatemialle mahdollisesti perustetaan projektoreihin oma projektitiiminsä. Haluaisin osallistua tähänkin, mutta päleksi ei riitä aika. Projektorit tarvisivat hieman uudistusta ja omaan villejä visioita projektoreihin. Tämän kautta pääsisin mukaan yhteisön juttuihin ja tutustumaan taas muihin aksulaisiin! Toinen akatemian projekti on järkätä Alumniviikolle akatemian synttärit.

Miten myyntipäivätuote? Otan roolin ja vastuun Kipinän projektista alkupään innovoinnista ja prototyypistä. Kehittelen yhdessä Kaisan ja Emilian kanssa tuotteen siihen asti kunnes on pitchauksen aika ja siirrämme vastuun seuraaville, sillä projekti on koko Kipinän, mutta jokainen työstää eri vaihetta, jotta vastuu jakaantuu tasaisesti.

Yksi tärkeimmistä tavoitteista jonka haluan tähän lisätä, on oman kehon ja mielen kuuntelu. Tiedän että olen suorituskeskeinen persoona, enkä väsy paljosta. Mutta jos haluan ennalta ehkäistä mental breakdowneja, on pakko oppia kuuntelemaan omaa kehoaan mitä se viestii. Olen tehnyt jo työtä paljon sen eteen koko kevään ajan, mutta tässäkin asiassa voi olla parempi. Armollisuutta syksyyn, mottoni on syksylle: mielummin hitaasti, mutta varmasti.

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close