Tampere
29 Jun, Wednesday
26° C

Proakatemian esseepankki

PortfolioKirjoittanut: Petra Hiltunen - tiimistä Saawa.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 3 minuuttia.

Olen tehnyt akatemian aikana muutaman huikean kuvauskeikan, ja väilillä unohdan mitä kaikkea tässä on tullut tehtyä. Ajattelin liittää kyseiset videot yhteen ja lisätä tähän portfolioon myös tulevia mainoksia, joissa olen mukana. 

 

Mainosvideo Mentorointiohjelmasta 

Muutama kuukausi taaksepäin olin Ylöjärven lukiolla mainoskuvauksissa. Kuvasimme mentorointiohjelman mainosvideon, joka pyörii Yläjärven lukion eri mainoskanavissa. Mentorointiohjelma on luotu #rajatontyöelämä ESR-hankkeessa, jossa kehitetään lukiolaisten yrittäjyys- ja työelämätaitoja sekä vahvistetaan lukioiden korkeakouluyhteistyötä. Kuvaukset toteutti Heimofilms.  

Pidin kovasti kyseisistä kuvauksista, sillä kuvaaja oli todella rento ja hyvä työssään, kanssa näyttelijät osasivat heittäytyä kuvauksissa. Itse olen ollut mukana kyseisessä mentorointiohjelmassa, mentoroin viime keväänä neljää Ylöjärven lukiolaista, joten olin hyvin perillä mentorointiohjelmasta.  

Mentorointiohjelma 

 

Mainosvideo Tappara 

Syksyllä olin Tapparan kausikortti mainoskuvauksissa. Kuvasimme ravintola Periscopessa ja kuvaukset toteutti Kipinäfilms. Kuvaukset kestivät muutaman tunnin, ja jouduimme viimesen kohtauksen kuvaamaan täysin uudestaan, sillä lähtiessä huomasimme ettei mikki ollut päällä. Vaikka kuvaukset viivästyivät keskiyöhön, meillä oli todella hasukaa ja nautin työskentelystä kuvaustiimin kanssa.  

(linkki tulee myöhemmin) 

 

Mainosvideo Viihdekeskus Ideapark 

Olin Ideaparkissa Viihdekeskuksen mainoskuvauksissa viime syksynä. Viihdekeskus oli juuri avattu, ja paikkana todella mieletön. Kuvauksiin otin mukaan tiimiläisiäni Saawasta sekä veljeni. Kuvauksiin kuului kartingradalla ajaminen, saunominen ja porealtaissa hengailu sekä lopuksi ruokailu. Kuvaukset toteutti minulle tuttu Kipinäfilms, joten kuvaukset olivat rennot ja meillä oli todella hauskaa. Ensimmäinen linkki on Viidekeskuksen Instagramin mainoksesta ja toisen videon Kipinäfilms leikkasi Saawan Instagramia varten

https://www.instagram.com/p/CVfwaZkrajg/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

Mainosvideo El Padel  

 Muutama kuukausi taaksepäin olin padelhalli El padelin mainoskuvauksissa. Kuvaukset toteutti Kipinäfilms ja kuvaukissa minulla oli mukana tiimiläiseni Rosa. Padelhalli oli todella hieno ja pääsimme kokeilemaan padelin pelaamista. Kerta oli minun ensimmäiseni, joten oli hauska, että sitä myös kuvattiin.  

https://www.instagram.com/p/CbQIlZQty4E/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

 

Jungle Juice mainoskuvat

Parin vuoden aikana olen ollut mukana Jungle Juicen mainoskuvauksissa. Olen itse ollut mallina sekä ollut kuvausassistenttina auttamassa kuvien suunnittelussa.

Suunnittelin smoothiekuvien värit, taustat ja rekvisiitan. Työ oli mielekästä, sillä pääsin leikittelemään niin värin kuin hedelmien kanssa. Yhdessä kuvassa heittelin puolikoita smoothien päälle ja toisessa kaadoin smoohtien kuvaustaustalle. Suunnittelemani kuvat julkaistiin Junge Juicen Instagramissa, samoin kuvat, joissa olin mallina.

 

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close