Tampere
28 Jun, Tuesday
24° C

Proakatemian esseepankki

PODCAST: Ajatuksia hallitusosaamisestaKirjoittanut: Aleksi Kolunsarka - tiimistä Samoa.

Esseen tyyppi: Podcast tai vlog / 3 esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Paranoidi optimisti
Risto Siilasmaa
Catherine Fredman
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Linkki podcastiin, jossa käsittelimme ajatuksia hallitusosaamisesta. Podcastissa puhujina Aleksi Kolunsarka ja Juha Kankaanpää.

https://soundcloud.com/kolurado/ajatuksia-hallitusosaamisesta

 

 

Lähteet:

Siilasmaa, R. Fredman, C. 2018. Paranoidi optimisti. Näin johdin nokiaa murroksessa. Kustannusosakeyhtiö Tammi: Helsinki.

Gylling, M. Paananen, I. Hallitus liiketoiminnan kehittäjänä. Webinaari 17.1.2022. Tulevaisuuden hallitusosaaminen-kurssi: HUBS.

Urrila, A. Pursiainen, P. Oivaltava ja vastuullinen hallitus. Webinaari 24.1.2022. Tulevaisuuden hallitusosaaminen-kurssi: HUBS.

Salminen, I. Rantanen, T. Hallitus ja käytännön strategiatyö. Webinaari 31.1.2022. Tulevaisuuden hallitusosaaminen-kurssi: HUBS.

Keränen, R. Nokso-Koivisto, A. Startup- ja kasvuyritysten erityispiirteet. Webinaari 7.2.2022. Tulevaisuuden hallitusosaaminen-kurssi: HUBS.

Apunen, M. Yleisradio Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Haastattelu 3.2.2022. Zoom.

Sirvio, P. Koskinen, A. Tampereen Raitiotie Oy:n toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. Haastattelu 1.2.2022. Zoom.

 

Mä uskon, että parempi ajattelu synnyttää parempaa elämää ja parempi ajattelu toisista synnyttää parempia vuorovaikutussuhteita. Olen 24-vuotias tiimiyrittäjä, jonka visiona on rakentaa Suomesta frisbeegolfin kärkimaa. Itseä kiinnostavia aiheita ovat johtajuus, systeemiajattelu ja yrittäjyys. Tuu heittämään juttua aiheesta tai aiheen vierestä !

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close