Tampere
13 Apr, Saturday
8° C

Proakatemian esseepankki

Oppia taloustiimistä! KommenttiesseeKirjoittanut: Jenni Rupponen - tiimistä Saawa.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Jesse Vuori: Kannattavuus ja kassavirta yritystoiminnan pohjana

Moikka, Jesse!

Kiitos tästä esseestä! Käyttökate oli itselleni terminä uusi, vaikka tokihan sitä yrityksen kuluja tulee mietittyä. Täytyy konkretisoida tuo käyttökateprosentin laskukaava oman liiketoiminnan kautta. Kannattavuus on aina tärkeä aihe ja siitä tulisi tiimeissä puhua enemmän.

 

Kehitysehdotuksena kirjoittamiseen pieni johdanto olisi ollut paikallaan ja tekstin voisi jakaa useampaan kappaleeseen (jokaiselle termilleen oma). Kaiken kaikkiaan tekstiäsi on miellyttävä lukea, hyvin kirjoitettu!

 

Inka Tikkanen: Tiimiyrityksen talous Proakatemialla

Moikka, Inka!

Kiitos esseestä! Aivan mahtavaa reflektiota, tätä oli miellyttävä lukea. Ajankohtaiset kysymykset on tuotu hyvin esiin, nyt vain tulisi lähteä hakemaan niihin ratkaisuja. On ollut hienoa saada sut taloustiimiin mukaan tänä syksynä, kiitos kaikesta palautteesta ja kehitysehdotuksista mitä olet mukanasi tuonut. Motivaatiosi oppimiseen ja kiinnostus talousasioihin näkyy. Tästä on hyvä jatkaa!

 

Julius Honkanen: Mistä innostuin taloustiimissä

Moikka Julius!

Mahtava aloitus esseellä, heti heräsi mielenkiinto! Esseessä on hyvää pohdintaa  ja sitä oli miellyttävä lukea. Uskon, että tämän perusteella muutkin voisivat innostua taloustiimistä, niin kuin moni meidän tiimissä tuntuukin jo innostuneen! Huomasin, että esseessäsi oli suoraa lainausta blogitekstistä – muistathan merkitä nämä lainausmerkein ja tehdä selväksi, mikä tekstistä on lainattua ja mikä omaa.

Kiitos esseestä, oppimisen iloa ja onnea Saawan uudelle talousjohtajalle!

 

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close