Tampere
10 Dec, Sunday
-9° C

Proakatemian esseepankki

Olenko ufo?Kirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Jos asiakkaat eivät ymmärrä mitä teet, olet ufo. Sanotaan Lisa Sounion kirjassa Brändikäs. Siis mitä?!

Selasin kirjaa nopeasti, kunnes silmiini suorastaan pompahti tämä lause. Härregud, minähän olen täysin ufo! (Lohdutuksena tietenkin itselleni, että tuskin olen Proakatemian ainoa ufo, enkä edes Totalin ainoa.)

Tätä asiaa olen pohtinut siitä asti joka päivä, kun sain lauseen vietyä silmieni kautta aivoihin.

Ja sitten asiaan…

Näin viimeisen vuoden opiskelijana pitäisi jo varmasti tunnistaa omat vahvuudet työelämässä. Tämä on ainakin toiveajatuksissa.

Kun minulta kysytään, mitä teet yrityksessänne ja mitä teet kesällä työksesi, vastaus ei tule kuin apteekin hyllyltä. On suklaakorttia, ehkä Jäägurttia ja sitten tossa pistettiin juuri osakeyhtiökin pystyyn. Olenko tosissaan otettava/uskottava vai harrastelija? Jälkimmäinen en ainakaan halua olla.

Kirjassa mainitaan, että jos sijoitut erilaisten ammattikuntien väliin, täytyy esittää erityisen selvästi, mitä lisäarvoa työsi tuo asiakkaalle. Vie aikansa ennen kuin asiakkaat arvostavat laajalla paletilla säätävää monitaituria. Jopa Jari Sarasvuo myöntää, ettei valmennuksen ja it-ratkaisujen yhdistäminen auennut ostajille.

Meillä Totalissa säädetään paljon. Mukavaahan se on, eikä ollenkaan yksitoikkoista. Välillä kuitenkin vähän liiankin monipuolista/sillisalaattia. Asioita pitäisi viedän eteenpäin. Onneksi meillä on tulossa tulevaisuus –paja, mikä toivottavasti kestäisi niin kauan, että kaikille löytyy tulevaisuus! Välillä on vaikea itsestään tunnistaa vahvuuksia, on helpompi huomata toisten vahvuudet.

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close