Tampere
01 Dec, Wednesday
-11° C

Proakatemian esseepankki

Menestyttiin poikien kanssa ilman menestystä.Kirjoittanut: Atso Jaakkola - tiimistä Saawa.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
-
-
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Menestyttiin poikien kanssa ilman menestystä.

Hauskaa on miettiä Saunakeidasta näin jälkikäteen. Noin kuukausi purkamisen jälkeen.
Miksi on sellainen tunne?
Jos nyt rehellisiä ollaan ei se meille mikään menestys ollut. Otettiin siitä viivan alle kiva miinus merkkinen summa. Ja eikä voitu maksaa penninjeniä kellekään palkkaa.
Tunne Saunakeitaasta on että se oli menestys juttu. Sitä kun rupesi mutustelemaan. Mistä se tunne tulee. Noussut esille tosi siistejä asioita. Nyt listaan miksi se oli menestys.

1.     Yksi isoimmista asioista tekee porukka. Ollaan pystytty luomaan meidän viisikon Veikko AirasJoona RätyAleksi Kolunsarka ja Pyry Paaso:n kanssa ympärille siisti ilmapiiri jossa nauretaan parhaimmalle mokalle ja isoimmalle oppirahalle. Hauskaa on. Miten pienistä asioista tulee porukalle iso onnistumisen tunne. Esimerkiksi Veikko teki hienon sisääntulo portin viidestä kakkosnelosen pätkästä ja muutamasta kulmaraudasta ja sitä porukalla ihasteltiin ja hehkutettiin useampi päivä.
2.     Oppiminen ilman pänttäämisen tuskaa. Tästä hyvä tarina on meidän nettisivumme WWW.viiskakkonen.com . Jos olisi jonkun kurssin käynyt miten nettisivut luodaan ja miten google hakukone toimii, olisi voinut tuntua aika puulta koko homma. Mutta kun sen tekee palosta ja tarpeesta niin ei aikaakaan, kun sitä handlää nettisivujen teon ja Googlen hakukoneen.
3.     Päästä tekemään porukassa ja jakamaan onnistumiset ja opit. Kuinka uskotaan johonkin asiaan vilpittömästi ja halutaan hyvää. Isoimpana nostan meidän kumppanimme. Veke, Makia, Narvi ja Rexener.  Aika hurjaa miettiä, että isot ja kovat tekijät uskaltavat lähtee viiden nuoren hauskaa tempaukseen ja uskoo siihen että onnistutaan yhdessä.

Tässä isoimpia asioita mitkä tuo tunteen, että on menestytty saunakeitaan osalta.

Ps. ollaan saatu aika siistejä kyselyitä ja ehostuksia josta kuullaan vielä 😉

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close