Tampere
27 Jan, Thursday
-0° C

Proakatemian esseepankki

Kommenttiessee; Kipinän vertaisarviointiKirjoittanut: Krista Tikkanen - tiimistä Kipinä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kommenttiessee, 1 ep

 

Johdanto

Tänä syksynä tuli muutos entiseen, uusi esseekäytäntö; miten vertaisarvioinnin hoidamme? Kipinän oppimistiimin pähkinä purtavaksi tälle syksylle, joka ratkaistiin koko tiimin voimalla. Yksilöesseiden vertaisarviointitapa. Arvotaan esseeparit! Yhtenä iltapäivänä pyöritimme onnenpyörää, jolla arvottiin jokaiselle oma sparrailupari. Kyseisessä arvonnassa voitin Annin yksilöesseet luettavaksi itselleni. Voitin, sillä on kiva päästä lukemaan juuri Annin, tuoreimman kipinän ajatuksia.

Mielestäni kirjoittajana tekstisi on selkeän johdonmukaista, punainen lanka kulkee mukana ja esseet ovat helppolukuisia. Lähteisiin on viitattu ja ne on saatu sidottua tekstiin mukaan sujuvasti. Kirjoitat kiinnostavalla tavalla kertoen, luen mielelläni tuotoksiasi tulevaisuudessakin. Kiitos Anni!

 

Tiimi – Anni Pylkkänen, Kipinä

Ihan mahtavaa lukea Annin mietteitä paperilla! Opin myös uutta, sillä nuo tiimin vaiheet ei ollut itsellä tiedossa, kuin osittain. Missä kohtaa arvioisit meidän olevan nyt menossa? Kiitos esseestä ja tervetuloa tiimiin, olet siihen enemmän kuin tervetullut!

27.10.2021

 

Superopiskelija – Anni Pylkkänen, Kipinä

Tykkään tyylistäsi kertomalla kirjoittaa. Oppia oppimaan on kiinnostava termi ja hyvin ajankohtainen meille, itseohjautuvassa tiimioppimisessa. Muistisäännöt ovat hyviä, etenkin tässä satojen salasanojen maailmassa, mitä nykyään eletään. Ruotsin kurssilta muistuu mieleeni jokunen sanamuunnos, joita käytin apunani, kuten tilpehöörä ja proshyyri. Mutta kuten sanoit, se mikä toimii yhdelle ei välttämättä toimi toiselle.

1.12.2021

 

Koulumenestyminen – Anni Pylkkänen, Kipinä

Tämä kolahti, kuten arvata saattaa. Kiitos kun jaoit omia kokemuksiasi ja ajatuksiasi, ne ovat aina kiinnostavaa luettavaa. Laitoit minut ajattelemaan, miten suuri merkitys vanhemmilla on lasten koulunkäynti motivaatioon. Tulen varmasti kiinnittämään huomiota aiheeseen, sillä se on pian ajankohtaista. Kiitos!

1.12.2021

 

Lähteet

Anni Pylkkänen, Kipinä, Yksilöesseet 2021

 

 

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close