Tampere
29 Jan, Sunday
-3° C

Proakatemian esseepankki

KommenttiesseeKirjoittanut: Oona Salo - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kommenttiessee 1 p.

Oona Salo

Kommentti esseeseen: Voimaa luovuudesta. Kirjoittanut Esme Luhtala.

Voimaa luovuudesta

Wau Esme! Hieno runo. Mielestäni tämän kaltaisia tekstejä pitäisi olla enemmän, koska tämä on luovuutta. Esseen ei aina tarvitse olla essee, vaan hienolla esimerkki runolla, minulle avautui erilaisia fiiliksiä kuin esseestä. Jo pelkällä yhdellä sanalla voi muodostaa erilaisia mielikuvia ihmisten päähän. Minun mielestäni tässä on hienosti selkeä punainen lanka, joka kertoo hetkestä/hetkistä ennen myyntipäiviä. Tässä selkeästi kuljetaan kuin vuoristoradassa niin ylös kuin alas. Kuitenkin sellaista yrittäjän elämä on. Itsekkin voisin kokeilla kyseistä tekniikkaa, ja purkaa ajatukset paperille. Kiitos tästä! Tämä oli mielestäni kaunis runo ja hienosti tehty.

 

 

Kommentti esseeseen: ATR ja KESKO. Kirjoittanut Aleksi Röyhkiö.

ATR ja Kesko

Moikka Aleksi,

Mielenkiintoinen essee! Tätä oli kiva lukea, kun tämä perustui kokemuksiin, ja kirjoittajilla oli selvästi jaeteltu omat kohdat. Kesko on yritys, joka minuakin kiinnostaa todella paljon. Oli mielenkiintoista lukea, miten teidän yritys sai alkunsa ja on mahtavaa nähdä, missä nyt teidän yritys jo menee. Esseessä näkyy, ettei ikinä kannata luovuttaa, vaikka vastoinkäymisiä tulisi. Ne ovat vain hidasteita, ja antavat intoa enemmän. Kiitos tästä esseestä!

 

Kommentti esseeseen: Kaikki valitsivat osuuskunnan. Kirjoittanut Esme Luhtala.

Kaikki valitsivat osuuskunnan.

Moikka Esme,
Kiitos esseestä! Se toi uusia oppeja sekä virkisti vanhoja oppeja. Proakatemiassa on osuuskuntia todella paljon, ja varsinkin uudet tiimit perustavat osuuskunnan osakeyhtiön sijaan. Kuitenkin osakeyhtiöitä löytyy myös jonkin verran Proakatemian sisältä. Mietin, että miksi pienemmät porukat haluavat muodostaa yleensä osakeyhtiön eikä osuuskuntaa. Kuitenkin tekstissä oli uusia asioita minulle. Osuuskunta ja osakeyhtiö on ollut asioita, joita olen miettinyt tällä hetkellä paljon. Oli hyvä, että löysin tämän esseen. Kiitos!

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close