Tampere
13 Apr, Saturday
8° C

Proakatemian esseepankki

Kommentointi esseeKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Jutta Koivisto, Totalin kulunut vuosi.

Hyvä Jude! Hyviä vastauksia! Totalilla tosiaan on aikalailla omanlaisensa tapa toimia. 😀 Farsseilta ei oo vältytty, mutta eteenpäin mennään ja kovaa! Viimenen vuosi tulee varmasti olemaan kaikkein huikein, ja se onki kunnia asia viettää just tämän tiimin kans! Nyt tosiaa vaan isosti eteenpäin, ja nautitaan tuloksesta sitten kun on sen aika.

Aleksi Orenius, Blogiessee: Mitä kv-tiimi oikein tekee?

Mahtavaa Aleksi! Kyllä tää hommaa sopii sulle niinku puukko pohojalaaselle! Uskomattoman hienoa duunia koko yhteisölle, millä on varmasti kauas kantoset vaikutukset. Nyt tosiaan vaan spiidot kaapista ja kohtia Brasiliaa, keinolla millä hyvänsä. Uskomattoman hyvää duunia, mutta mitäs muutakaa voi odottaa ku itte Orenius vetää tätä sirkusta!!

Kaisa Mäkinen, Kohti omaa unelmaa / Blogi essee

Hyvä Kaisa! Teidän perheellä on tulossa taas isoja muutoksia, tokikin hyviä sellaisia. 🙂 Varmasti kaiken hoitaminen tulee olemaan vaikeeta, siitä huolimatta että on Kaisa Mäkinen, organisoimisen ammattilainen. Total ymmärtää kyllä tilanteen, ja tämä on sellanen asia missä jää silti koulut ja muut kakkoseksi. Autetaan missä pystytään, enempää ei voida yhdessä tehdä, eikä tarvikkaan. Mukavaa joulua myös koko perheelle, kiitollisuuteen on sulla paljonkin aihetta. 🙂

Pinja Kurki, Manageroinnilla menestykseen

Nyt oot Pinja kyllä oikeessa hommassa, ja siksi pitääkin mennä täyttä häkää vaan eteenpäin! Suht. uus ala tuo varmasti omat haasteensa, mutta saapahan sitö myös olla raivaamas lähes kulkematonta metsää. Hyvä että oot sisäistäny mitä homma vaatii, ja mitä täytyy osata ja tietää tällä alalla pärjätäkseen. Jalka on jo ovenvälis, joten ei mitää muuta ku potkasta se ovi kunnolla auki!! Täältä tullaan ja kovaa, eiks je?

Elisa Tarkiainen, Vähän pippuria, suolaa ja chiliä, niistä on hyvä tiimi tehty

Tästä aiheesta voisit pitää vaikka kahden päivän ammattitaitoisen luennon. On uskomaton kyky koko Totalin “Hr-äitinä” osata ottaa niin monta asiaa huomioon, 19 eri näkemystä, ja sovittaa toimintatavat vielä yhteen. Kyllähän tässä työmaata riittää, mutta tulos on ollut nyt jo ihan käsittämätön ku kattoo lähtötilannetta. 😀 Tämä myös ehdottomasti sun ala, ja nyt vaan agenda tuotteistamiseen ja strategiaan miten edetä. Sano mun sanoneen, mutta tästä tuloo viä suuri ja mahtava!!

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close