Tampere
26 Jun, Sunday
28° C

Proakatemian esseepankki

INSTAGRAM VINKIT – OSA 1Kirjoittanut: Oona Orava - tiimistä Saawa.

Esseen tyyppi: Yksilöessee / 2 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

INSTAGRAM TARINAT UUDELLE TASOLLE MOJO-SOVELLUKSELLA!

Mikä on instagram tarina?
Instagram tarinat-osiossa voit julkaista videoita ja kuvia, jotka näkyvät seuraajillesi sovelluksen kuvavirtanäkymän yläreunassa. Tarinat pysyvät julki 24 tunnin ajan, jonka jälkeen ne katoavat kokonaan. Tarinoissa julkaistaviin kuviin ja videoihin voit lisätä esimerkiksi tekstiä, musiikkia tai hauskoja giffejä.

Verrattuna muihin Instagram-julkaisuihin, tarinat-osioon voit julkaista sisältöä huomattavasti matalammalla kynnyksellä juuri siksi, että ne lopulta katoavat sovelluksesta. Moni sosiaalisenmedian vaikuttaja julkaiseekin tarinat-osiossa melko vaihtelevaa sisältöä ja verrattuna heidän feedinsä, joka on yleensä keskittynyt yhden tai kahden teeman ympärille.

Vaikka tarinat-osioon voi julkaista vähemmän suunniteltua sisältöä, olisi kuitenkin hyvä ylläpitää niissä myös visuaalisesti yhteneväistä linjaa. Jos yrityksesi julkaisut ovat tyylillisesti tunnistettavia, jäävät ne paremmin ihmisten mieleen. Brändivärit sekä fontit ja logo ovat asioita, jotka on siis hyvä pitää mukana myös tarina-julkaisuissa.

Miten viet tarinat uudelle tasolle?
Instgram-tarinat osion omilla työkaluilla voit saada kivan näköisiä ja monipuolisia julkaisuja, mutta kolmansien osapuolien tarjoamien sovellusten avulla viet tarinat uudelle ammattimaiselle tasolle ja erotut todennäköisemmin muista. Seuraavalta videolta pääset oppimaan, miten Mojo-sovellusta käytetään:

https://www.youtube.com/watch?v=FEaDAGsh0Yc

Lähteet:

Instagram Stories – mistä on kyse?

Instagram Stories – next level


How to use mojo-app: https://www.youtube.com/watch?v=B2MrBUiqydU&t=795s
Mojo-app

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close