Tampere
30 Jan, Monday
-2° C

Proakatemian esseepankki

Herkut haltuun



Kirjoittanut: Sanna Hampinen - tiimistä Motive.

Esseen tyyppi: Podcast tai vlog / 3 esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Useita lähteitä
Useita lähteitä
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Tekijät: Riikka Ketoja, Mira Laine, Sanna Hampinen, Jiri Töytäri

 

Tällä kertaa haukataan pala kakkua aiheesta herkuttelu. Mitä herkuttelu on ja mistä syistä ajaudumme herkkujen äärelle? Millaista herkuttelukulttuuria meidän porukan keskuudesta löytyy? Näitä kysymyksiä makustelee tällä kertaa Riikka, Sanna, Jiri ja vieraileva herkkupanelisti Mira. Pohdimme myös millaisia vaikutuksia sokerilla on elimistöön ja miksi hiilarit ovat niin koukuttavia? Siinäpä purtavaa kerrakseen.

 

Podcast -linkki:

 

LÄHTEET:

Huttunen, J. 2013. Sokeri-puhdasta, valkoista ja vaarallista. Duodecim.

https://www.duodecimlehti.fi/duo11112

Tunnesyöminen hallintaan. 2020. Sydänliitto.

https://sydan.fi/fakta/tunnesyominen-hallintaan/

Palssa, A. Tunnesyöminen. 2020. Syömishäiriöliitto.

https://syomishairioliitto.fi/blogi/tunnesyominen

Ravitsemustieteen perusteet

Energiaravintoaineet. N.d. Terve urheilija. Luettu 4/2022.

3. vuoden fysioterapeuttiopiskelija Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close