Tampere
29 Jan, Saturday
-0° C

Proakatemian esseepankki

Akatemia aikani surkein essee, mikä todennäköisesti hylätäänKirjoittanut: Matias Savo - tiimistä Promisia.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Tämän kevään viimeisenä esseenä kirjoitan laiskuudesta, typeryydestä ja aikaansaamattomuudesta. Jep, joku varmasti pystyy jo nyt hoksaamaan, että kirjoitan esseen kirjoittamisesta. Miten tämä sama asia voi käydä joka syksy ja kevät. Viimeiset esseepisteet rustataan silmät ristissä puolivillaisesti keskellä yötä niin että mitään ei opi. Kyllä taas sapettaa, mutta myöhäistä valittaa, kun paska on jo housussa. Kirjojen lukeminen ja uuden tiedon hankinta on ihan mukavaa ja mielenkiintoista puuhaa. En vain tiedä miksi teen joka kerta asiasta itselleni valtavan mörön ja alan tekemään töitä esseepisteiden eteen kunnolla vasta 1,5kk ennen esseepisterajaa. Pääsisin niin paljon helpommalla, kun tekisin näitä tasaisesti pitkin syksyä ja kevättä. Nyt taas ihan hiilenä kirjoitan, että pääsisin jo nukkumaan ja harmittelen samalla huomista työpäivää, että mitenhän mahdan jaksaa.

Tykkään reflektoida paljon omaa tekemistäni ja tykkää kehittää omaa osaamistani. En kuitenkaan näe riittävän arvokkaana kirjojen lukemista ja varsinkaan niiden jälkeistä reflektointia esseen muodossa. Tämähän on mielettömän tehokasta. Tai tämä essee itsessään ei ole. Tämähän on täysin paska ja täynnä vain täytetekstiä, jotta saan tämän homman pakettiin. Olisikohan tässä jopa ainesta ensimmäiseksi hylsyesseeksi. Jos Liisa luet tämän esseen niin toivon hartaasti, että katsot läpi sormien tämän esseen. kello on 00:37 ja ei liiku päässä enään kun silmät. Toisaalta itsehän olen itseni tähän tilanteeseen ajanut.

Nyt lähden kuitenkin nukkumaan. Haluan antaa sinulle joka nyt luet tätä esseetä niin ilmaisen vinkin. ÄLÄ JÄTÄ MITÄÄN VIIME TIPPAAN. Kannattaa aina tehdä asiat ajallaan pois, sillä siitä on hyötyä vain ja ainoastaan elämäsi tärkeimmälle ihmiselle, sinulle itselle. Kiitos, baiii.

https://matkassamatiaksen.blogspot.com/2020/05/akatemia-aikani-surkein-essee-mika.html

Kommentoi

Add Comment
Loading...

Cancel
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close